Velkommen til nye Traveltext

I tillegg til funksjonaliteten brukerne kjenner fra før vil brukerne få tilgang til nye funksjoner som:

• Automatisk opprettelse av utlegg basert på tolkning av innsendte / opplastede kvitteringer

• Mulighet for mer avansert og fleksibel godkjenningsflyt

• Støtte for stedfortredere for godkjenning av rapporter

• Åpent og fullstendig API som gjør det enkelt å lage egne integrasjoner mot Traveltext

Den nye løsningen tilbyr selvfølgelig også en innholdsrik og funksjonell app for mobil hvor brukerne kan:

• Registrere av utlegg og reise

• Ta bilder av kvitteringer og få utlegg opprettet automatisk basert på bildetolking

• Registrere kjørebok med logging av kjøretur og forslag til bompasseringer basert på GPS-sporing

• Godkjenne reiseregninger og utlegg

Praktisk informasjon:

• Brukernavn og passord er det samme som før, både til mobil og web.
  • Alle dine data er flyttet over til den nye løsningen.

Pålogging nettleser:

Mobilapp:

• Last ned appen "Traveltext Mobile" fra Google Play eller App Store.
  • Logg inn med ditt brukernavn og passord

Hvis du bruker den gamle appen "Traveltext Lite" kan du avinstallere den, ettersom den ikke vil fungere mot ny løsning.

Innsending av kvitteringer:

• Kvitteringer på e-post sendes til mobilnummer@innboks.traveltext.no
    Vi anbefaler å lagre adressen som kontakt, f.eks "Traveltext innboks"
  • Kvitteringer registreres via mobilapp
  • SMS/MMS avvikles
    Flere av mobiloperatørene har sluttet å støtte den type MMS-tjenester som Traveltext benytter seg av, i tillegg til at iPhone-brukere, uavhengig av operatør, ikke får sendt meldinger gjennom etter en oppdatering som Apple kom med i vår. Dette innebærer i praksis en tvungen avvikling av MMS-tjenesten i Traveltext raskere enn planlagt. Løsningen for brukene er da enten å sende kvitteringer via e-post eller bruke mobilappen som er tilgjengelig på nye Traveltext.

For opplæring og gode tips se vår supportside:

https://info.traveltext.no/support

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå