Support

Vanlige Spørsmål og Svar. For kundestøtte ta kontakt med oss på kundeservice@traveltextnorge.no. Våre åpningstider er mellom 08-16 mandag-fredag og vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig.

For å opprette nye brukere må du være firmaadministrator. Da får du tilgang til et eget administrasjonsbilde hvor du kan opprette, deaktivere og slette brukere. Du styrer selv hvilke brukere som skal være aktive ved å knytte dem til et abonnement.

Traveltext har en innebygget diett kalkulator som regner ut dietten din for de fleste reiser både innenlands og utenlands. Brukeren fyller ut start og slutt for reisen i tillegg til destinasjon og Traveltext regner ut resten.

Traveltext har støtte for Valuta og oppdatere kursene daglig. Vi tar også vare på kursene tilbake i tid slik at du får riktig kurs på de ulike utleggene.

Traveltext har integrasjoner mot en rekke regnskapssystem. Blant annet: Uni Economy Lønn og Regnskap, Uni Økonomi Lønn og Regnskap, 24/7office, Nettlønn, Norlønn, H&L og Visma Lønn. Vi har også muligheten til å bygge egne eksporter tilpasset ditt selskap og dine programmer.

Traveltext tar vare på din data når du sender dem inn. På rapportene du kan hente ut vil alltid bilag følge med slik at du trygt kan kaste kvitteringen etter at den er sendt inn til oss.

I traveltext kan du sende bilder, dokumenter og kvitteringer på flere måter. Med en egn App kan du ta bilder av kvitteringen direkte på utlegget, du kan laste opp fra egen pc direkte mot en reise eller utlegg eller du kan sende inn fra epost. Alle brukere får en egen adresse de kan bruke som består av: mobilnr ditt@traveltext.no

Dette betyr at denne eposten allerede er i bruk, dette kan være på et annet firma eller på en testkonto. For å løse opp i dette ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Traveltext har en egne App som lar deg som bruker gjøre det samme på mobil som på PC. Vi støtter både Iphone og Android og du finner appen klar til nedlasting i APP store og i Play butikken.

I Traveltext er det støtte for egendefinerte felt. Du finner dette i administrasjonsbildet. Under egendefinerte felt kan du lage til kostnadsbærere som passer for din bedrift både på rapport og bilagsnivå.

Når prøveperioden på 30 dager er utløpt vil tilgangen automatisk bli stoppet. For å benytte programmet videre må du ta kontakt med oss på kundeservice@traveltextnorge.no så oppretter vi et abonnement på ditt selskap. Du vil da kunne benytte samme pålogging videre og data som er registrert vil følge med deg videre.

Opplæringswebinar

Mobil-appen

Reiseregning

Utlegg

Kommandolinjen

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå