Forhandlerne våre er i hovedsak regnskapsbyråer, revisjonsbyråer og IT-leverandører. Dette sikrer alle kunder tilgang på riktig kompetanse

Forhandlerne kan regnskap

Mange av forhandlerne våre tenkte opprinnelig ikke på seg selv som forhandler av noe som helst.

De var regnskapsbyråer som selv slet med tidkrevende oppfølging av reiseregninger, feilføringer og manglende dokumentasjon fra både små og store kunder.

Byråene hadde med andre ord behov for et effektivt reiseregningssystem for både dem selv og kundene. Etter hvert så de mulighet til å hjelpe flere og selge seg inn til nye kunder ved å bli TravelText-forhandler.

Forhandlerne, kundene til forhandlerne, brukerne og TravelText er med andre ord bundet sammen av lønns-, IT- og regnskapskompetanse.

Håndtering av kjørebok og utlegg er like enkelt som reiseregning.

Fleksible samarbeidsprogram

TravelText tilbyr samarbeidsavtaler tilpasset forskjellige typer regnskapsførere. Det gjelder enten du er den lille som fokuserer på noen få viktige kunder eller den store som fokuserer på å effektivisere driften med 100% digitale og skybaserte systemer.

Vi tilbyr forretningsmodeller som gjør det enkelt for deg å simpelthen formidle kontakt – eller på et mer strategisk nivå – levere TravelText som en del av totaltjenesten uten å miste kundekontakten.