Elektronisk reiseregning fra TravelText kan bli direkte kontert i 24SevenOffice. Den sømløse (API) integrajonen var på plass i november 2016- Etter attestasjon i TravelText går reiseregninger, utleggsrapporter og kjørebøker rett over i økonomisystemet.

Nyheten innebærer at de som steller med HR og økonomi finner igjen reiseregninger, utleggsrapporter og kjørebøker fra TravelText inne i 24SevenOffice. Virksomhetens egne rutiner avgjør hvordan integrasjonen skal være. Avhengig av oppsett kan grunnlaget fra TravelText for eksempel havne direkte i bokføringsmoudulen eller i fakturamottaket for videre behandling derfra.

Samkvemet mellom de to systemene er blitt så enkelt at de bortimot fungerer som ett system.

Denne gledelige informasjonen er nok for de fleste av oss. Men, er du datainteressert – eller ansvarlig, så må du gjerne lese videre!

Integrasjon via API
Integrasjonen er gjort via 24SevenOffice sitt API. API er en forkortelse som er i ferd med å bli allemannseie og står for Application Programming Interface. Integrasjon via API innebærer at informasjon kan utveksles mellom datasystemer uten tap av data underveis.

API-et gjør det dessuten i henhold til Wikipedia mulig å gjøre endringer, kjøre prosesser eller på annen måte behandle data. I 24SevenOffice og TravelText-sammenheng betyr dette at TravelText ikke bare sørger for å overføre informasjonen, men sørger for å legge den på helt riktig plass i 24SevenOffice.

Der kan informasjonen bli behandlet etter virksomhetens ordinære rutiner for lønn og regnskap.

– Hverdagen blir på denne måten enklere for de som fører regnskapet, sier utviklingssjef Eric Carr i TravelText.

– Det blir mindre punching og feil. Tid blir frigjort til andre arbeidsoppgaver. Dette er målet for alle oss som jobber i TravelText. Vi ønsker å effekivisere rutinepreget og kjedelig expense mangement, sier han.

Også TravelText har API
Ikke alle økonomisystemer har API-er. Da kan integrasjon mellom systemet og TravelText bli lagt opp på andre måter. TravelText har imidlertid selv et API som gjør at andre datasystemer enkelt kan integreres med expense management-løsningen.

Elektronisk reiseregning TravelText sømløst integrert med 24SevenOffice

Elektroniske reiseregninger fra TravelText går nå rett inn på riktig plass i 24SevenOffice for utbetaling og bokføring i lønn og regnskap. Det samme gjelder også utleggsrapport og kjørebok.