Brukerguide enkel reiseregning

Reiseregningssystemet TravelText er skikkelig enkelt å bruke.

Ofte er det slik med IT-systemer; jo enklere brukergrensesnitt, desto mer komplekst er det bak. En virksomhet ba oss om en enkel brukerguide for sine maaange utenlandsreisende. Brukerne ønsket seg email som hovedverktøy, så vi lagde en guide for det.

Noen ganger kan vi gå oss bort i ren entuasiasme over fleksibiliteten og de mange måtene å bruke TravelText på. Men, her har vi kuttet til beinet og viser hvor enkelt det virkelig kan være.

Da vi først var i gang, vred vi litt på designet og brått hadde vi en guide også for SMS/MMS-bruk.

Men, altså – du trenger bare en av disse. Når du reiser mye i utlandet, kan email være det enkleste eller å lage bokmerke av TravelText på smarttelefonen din. Da kan du bruke TravelText som app. Dersom du reiser mest i Norge, kan du velge å bruke SMS/MMS eller lage bokmerke.

Enkel brukerguide reiseregning email. Det snedige er; du trenger bare denne ene, for vi har også hintet om hvordan du også kan lage reiseregning med SMS/MMS. Du kan lagre pdf-en til din egen maskin. 

Klikk her for brukerguide reiseregning SMS/MMS. Det snedige er; du trenger bare denne ene, for vi har også hintet om hvordan du også kan lage reiseregning med email. Du kan lagre pdf-en til din egen maskin.