Når du nå bestiller reiser via TravelText hos partneren Berg-Hansen Reisebyrå blir reiseregning automatisk opprett med diettsatser og det hele. Kvitteringer og reisedata går rett fra reisebyrået og inn i reiseregningen din.

TravelText lanserte dette i november 2016.

– Visjonen vår er at regninger bare skal signeres, ikke fylles ut, sier gründer og styreleder Jarl-Gunnar Lier om nyheten.

Brukere får tilgang på denne funksjonaliteten ved at TravelText Admin under ”andre innstillinger” krysser av for at ”Ansatte kan bestille reiser via Berg-Hansen Reisebyrå”. Så velger du som bruker enten å bli medlem hos Berg-Hansen eller legger inn brukernavn og passord dersom du allerede er medlem.

Utviklerne hos TravelText har lidenskapelig hakket på tastaturet for å få på plass løsningen.

– Gjett om mange har drømt om dette, sier Lier.

En reisebestilling består av billetter med tilhørende kvitteringer, tidspunkter og destinasjoner. Alt dette er relevant for reiseregninger. Det gjelder både kvitteringer for utleggsrefusjon og informasjonen for beregning av refusjon etter statens eller virksomhetens egne satser.

Når denne informasjonen automatisk (du kan velge å gjøre det manuelt) blir hentet rett fra Berg-Hansen Reisebyrå til reiseregningen i TravelText, er reiseregning enten helt ferdig fra din side – eller nesten.

”Nesten er aldri nok” heter det, men i denne sammenheng så er ”nesten ferdig” som om alle dine reiseregningsdrømmer blir oppfylt. Som TravelText-bruker er du jo bekvem med å bruke mobiltelefonen til å sende inn andre utlegg du har underveis på reisen.

En kjapp runde i nettleseren på flybussen hjem og er reiseregningen absolutt helt ferdig. På rekordtid.

LES OGSÅ: Regnskapsbyråleder Roar Lereim i digiTALL syns reiseregninger med TravelText faktisk er moro. Og det var allerede før de regnskapsbyråintegrasjonen!

– Vi sier at tidsbesparelsen har en dobbelt effekt. I stedet for at arbeidstiden medarbeidere bruker på reiseregningen er en ren lønnskostnad uten inntjening, kan de gjøre verdiskapningen de egentlig skal. Sparer i den ene enden og tjener i den andre, sier han.

Bestillingen hos Berg-Hansen må gjøres gjennom TravelText sitt brukergrensesnitt.

TravelText jobber for at også andre reisebyråer skal gi samme tilbud til sine kunder ved å integrere sine bestillingssystemer.

Reiseregninger skal signeres, ikke fylles ut, mener Lier.

Visjonen til Jarl Gunnar Lier i TravelText er at reiseregninger skal signeres, ikke fylles ut.